Hirdetés

SanDisk Memory Vault - adattárolás 100 évre



|

A SanDisk külső adattárolója időkapszulaként is használható, a rajta lévő adatokat 100 évig is megőrzi.

Hirdetés

A SanDisk legújabb külső adattárolója az úgynevezett Memory Vault. A megoldás NAND Flash memóriát használ, amit az úgynevezett Chronolock technológiával egészített ki a gyártó. Az eredmény gyakorlatilag egy időkapszula lett, ugyanis az adattárolóra helyezett fájlokat a meghajtó 100 évig képes megőrizni.

 

A SanDisk a bemutató során leginkább a családi fotók, fényképek hosszútávú megőrzését emelte ki. A gyártó szerint a Memory Vault lehetővé teszi ezeknek a generációkra való megőrzését, a szülők pedig biztos helyre menthetik el a gyermekük első lépéseiről készült képeket, videókat, amelyek később biztosan elérhetőek lesznek.

 

Az adattároló egy ütésálló fém házban kapott helyet, amely USB-n keresztül képes a kapcsolatteremtésre. A Memory Vault két méretben lesz elérhető: 8 és 16 gigabájtosban. A kisebbik változat ára 49,99 dollár lesz, míg a nagyobbik verzióért 89,99 dollárt kell majd fizetni. A SanDisk mindkét modellre élettartam-garanciát vállal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.