Hirdetés

SanDisk SSD-k, játékosoknak



|

Az Extreme SSD-t nagy teljesítményre és megbízhatóságra optimalizálták.

Hirdetés

A SanDisk legújabb SSD-sorozata az Extreme széria, amelyet kifejezetten nagy teljesítményre és megbízhatóságra optimalizáltak. A gyártó szerint az új meghajtók szinte azonnali bootolást és kikapcsolást tesznek lehetővé. Az SSD-sorozat sebességét egy hagyományos (7200 RPM-es) merevlemez tízszeresének ígérik.

 

Az Extreme szériát a SanDisk kifejezetten játékokhoz szánja, a meghajtók olvasási és írási sebessége pedig 550 és 520 megabájt per másodperces értékeken alakul.

 

A gyártó hozzátette, az új adattároló 30 százalékkal kevesebbet fogyaszt a merevlemezeknél, emellett kevesebb hőt termel, és kisebb zajt bocsát ki. A 129 és a 240 gigabájtos változat már kapható, 189,99 és 399,99 dolláros árakon, a 480 gigabájtosra, amely 749,99 dollárba kerül majd, még várni kell.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.