Hirdetés

Sandy Bridge a Panasonic Toughbookjában



|

A Toughbook CF-19 megduplázza a tavalyi, szintén ütésálló modell teljesítményét.

Hirdetés

A Panasonic bemutatta legújabb Toughbookját, amely a CF-19-es, ütésálló noteszgép, ami képes táblagépként is működni. A fejlődés ezúttal jelentős, ugyanis a 2010-es modellhez képest az új változat teljesítménye a duplája a réginek.

 

A Sandy Bridge-alapú Huron River platformra építkező CF-19mk5 magnéziummal erősített házat kapott, amely ellenáll a víznek, homoknak, vibrációnak és szélsőséges hőmérsékletingadozásoknak is. A 10,1 hüvelykes LCD-kijelző érintésérzékeny, és támogatja a tabletmódot is.

 

A gépbe egy 2,5 GHz-es Intel Core i5-2520M processzor, Intel HD 3000-es grafikus vezérlő, 4 GB RAM, illetve egy 500 GB-os HDD vagy egy 128/256 GB-os SSD került. További extra a 3G, a WLAN és a Bluetooth, illetve a 9 órát teljesítő akkumulátor. A Toughbook CF-19mk5 már ebben a hónapban kapható lesz, nettó 2950 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.