Hirdetés

Sapphire HD 7750 passzív hűtéssel



|

A Silent 7750 Ultimate az új generáció első passzív hűtésű videokártyája.

Hirdetés

A Sapphire állítása szerint az új, Silent 7750 Ultimate videokártyájuk az AMD új generációs vezérlői közül az első, amelyre passzív hűtési megoldás került. A hűtést hőcsövekkel és egy nagy méretű hűtőbordával oldották meg, ezek hűtik le a grafikus lapkát. Természetesen nem OC-megoldásokra készült a kártya, azonban pozitívum, hogy teljesen hangtalan.

 

Mivel a kártya nem alacsony profilú, ezért HTPC-kben nehézkesebb lehet a használata, azonban akik multimédiás célokra keresnek videokártyát, értékelhetik a zajtalanságot. A GPU órajele 800 MHz-es értéket vesz fel, míg az 1 GB GDDR5-ös memóriáé 1125 MHz-et.

 

Kimenetek tekintetében két DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozó áll rendelkezésre. Az egyszerre négy kijelzőt is kezelni képes Silent 7750 Ultimate a 4K-s felbontást is támogatja. Ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.