Hirdetés

Sapphire Radeon HD 7770 egyedi hűtővel



|

A gyártótól megszokott hűtőegység került a Radeon HD 7770 Vapor-X Black Diamondra.

Hirdetés

A Sapphire legújabb videokártyája a Radeon HD 7770 Vapor-X Black Diamond, amely elsősorban az árérzékeny felhasználókat célozza meg, tehát a költségtakarékos grafikus vezérlők mezőnyében indul. Valójában egy módosított változatáról van szó az AMD Radeon HD 7770 GHz Edition kártyájának.

A gyártó ezúttal is a tőle megszokott gőzkamrás hűtőegységgel tette egyedivé a vezérlőt, és némi fekete dizájnelem is jutott rá, ami nem került a Sapphire számára túl sokba, azonban kétség kívül vonzóbbá tette a kártya külsejét.

A két darab 8 milliméteres réz hőcsővel dolgozó hűtőre egy pár 80 milliméteres ventilátor is került, a PCB-t pedig feketébe öltöztették. Az órajelek változatlanok, így a GPU-é 1000 MHz, az 5 GHz-es üzemelő GDDR5-ös VRAM mennyisége pedig 1 GB. A két DVI-kimenet mellé egy DisplayPort és egy HDMI csatoló is jutott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.