Hirdetés

Scythe Mugen 2 Core i7-re is!



|

Scythe Mugen 2 átdolgozott felépítéssel és Core i7 kompatibilitással.

Hirdetés

Az elődmodell Mugen igen szép sikereket ért el megjelenése óta. A Hardware.info oldalon a felhasználók két egymást követő évben is megválasztották, az év CPU hűtőjének. A továbbfejlesztett második verzió, azonban még jobb teljesítménnyel és Corei7 támogatással kecsegtet. A hőcsövek száma és a talp kialakítása a mérnökök szerint teljesen megfelelő, így ezen nem eszközöltek drasztikus változtatásokat. A lamellázatot viszont optimalizálták. A 6mm átmérőjű hőcsövek mindegyikét külön blokkokba osztották. Ezzel elérték, hogy minden hőszállító egységnek saját, különálló hőleadó felülete legyen.

 

mugen2-400.png

 

A bordázat hézagolásával a légáramlást is sikerült fejleszteniük. Az átalakítással létrejött légcsatornákban (hézagokban) könnyebben áramlik a levegő, összefüggőbb hőoszlopokban. A bordarendszer újragondolásával, a gyár mérései szerint 10%-os javulást sikerült elérni.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.