Hirdetés

Hamarosan érkezik a Mugen 2



|

Hamarosan megérkezik hazánkba a Scythe legújabb CPU hűtője a Mugen 2!

Hirdetés

Néhány hete már beszámoltunk a Core i7-ekkel is kompatibilis Mugen 2-ről, mely a fejlesztések alapján hű marad elődjéhez. Ez azért is kiemelten fontos a gyártó számára, mert az előd modell Mugen igen népszerű termék volt, mellette, pedig szép sikereket ért el a tesztekkel foglalkozó magazinoknál is. A fejlesztéseket tekintve több változást is érdemes megjegyezni. A hűtőteljesítmény növelésének érdekében megnövelték a lamella számot, mindezt úgy, hogy az össztömeg nem változott. Ezen felül a bordázat felépítését is megváltoztatták a tervezők,a jobb légáramlás érdekében.

 

mugen01_1.png

 

 

Az újonnan kifejlesztett F.M.S.B. (Flip Mount Super Back-Plate) felfogatási rendszer jobb rögzítést és kompatibilitást eredményez. Az eredeti műanyag „push pin” rendszer helyett csavarokkal szerelhető fel a hűtő, mely jóval szabályozhatóbb és biztonságosabb leszorítást biztosít. A Mugen 2 természetesen kompatibilis a legújabb foglalatokkal, beleértve az Intel Socket 1366-ot is (Core i7).

 

A hír folytatásához  kattintson ide! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.