Hirdetés

SD kártyára rögzít az új HDTV



|

A Cello Electronics új HDTV-je SD memóriakártyára képes rögzíteni a rajta lejátszott műsort.

Hirdetés

 

A Cello Electronics új HDTV-je nem számít akkora újdonságnak, mint a Philips 21:9-es Cinema televíziója, sőt, még csak OLED-panelt sem kapott. Ennek ellenére egy új, érdekes és hasznos szolgáltatással bír: SD memóriakártyára képes rögzíteni az éppen lejátszott műsorokat.

 

A brit gyártó készüléke, amely kizárólag Európában jelenik meg, elektronikus műsorkalaúzzal segít a felhasználónak a felvételben, aki SD kártyán könnyedén, azonnal PC-re másolhatja a rögzített videót. Akár kettőt is, ugyanis a TV-be két darab tuner és két darab kártyafoglalat került. Természetesen ehhez már osztott képernyőmód is jár, így egyszerre két csatorna nézhető és/vagy rögzíthető.

 

A 16:9-es képaránnyal rendelkező készülék csak 1440 x 900-as felbontást tesz lehetővé, tehát Full HD helyett csak 1080i-s és 720p-s képet jelenít meg a Cello HDTV, amelyre HDMI csatlakozó sem került. A tévé egy beépített DVD-lejátszót is kínál tulajdonosának, aki három méretből választhat. A 22 hüvelykes modell áráról egyelőre nincs információ, ám a 26 hüvelykesért 399 fontot (130 000 forint), míg a 32 hüvelykes változatért 469 fontot (152 000 forint) kell majd fizetni.

 

cello-freeview-sd-hdtv.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.