Hirdetés

Seagate: érkezik a 3 TB-os Barracuda XT HDD



|

A Seagate megkezdte a legnagyobb kapacitású Barracuda merevlemez forgalmazását.

Hirdetés

A Seagate Technology, amely 2010-ben versenyhátrányba került a Western Digitallal szemben, és jelenleg már "csak" a világ második legnagyobb merevlemez-gyártója; megkezdte a legnagyobb kapacitású, Barracuda szériába tartozó merevlemezének forgalmazását.

 

A 3 terabájtos tárhellyel rendelkező Barracuda XT a 3,5 hüvelykes méretkategóriába tartozik. A HDD 7200-as percenkénti fordulaton üzemel, és 6.0 Gbps-os SATA interfészen át csatlakozik gépünkhöz. A 64 MB cache-sel rendelkező merevlemez 4K-s szektorokkal dolgozik, és az ingyenes Seagate DiscWizard szoftver használatát igényli. Az alkalmazás segítéségével Windows XP operációs rendszer alól is kihasználható a HDD teljes tárkapacitása.

 

A legnagyobb, Barracuda sorozatba tartozó Seagate merevlemez forgalmazása már megkezdődött. A 3 terabájtos Barracuda XT ajánlott végfelhasználói ára 279 amerikai dollár, amely valószínűleg európai vonatkozásban 279 eurót jelent majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.