Hirdetés

Seagate GoFlex Slim USB 3.0 - szupervékony külső HDD



|

Érkezik a CES 2011-en a világ legvékonyabb külső merevlemezeként bemutatott Seagate adattároló.

Hirdetés

A CES 2011-en a Seagate a világ legvékonyabb külső merevlemezeként mutatta be a GoFlex Slim USB 3.0-át. Most végre elérhetővé vált a második legnagyobb HDD-gyártó újdonsága, amely méretei miatt valóban figyelemreméltó. Az USB 3.0-ás adatátvitelre képes tároló mindössze 124 x 78 x 9 milliméteres, alig vastagabb egy ceruzánál, és csupán 280 grammos.

 

Az elegáns, könnyű és meglehetősen vékony kialakításra a Seagate Momentus Thin merevlemez révén nyílt lehetőség. A HDD 7200-as percenkénti fordulattal dolgozik, és összesen 320 gigabájt tárkapacitást kínál használója számára.

 

A Seagate GoFlex Slim USB 3.0-hoz ajándékba jár egy mentési célokra használható szoftver. A gyártó három év garanciát vállal a külső merevlemezre. A már megvásárolható adattároló ára 99,99 dollár. A Seagate egy másik, Mac-et támogató verziót is piacra dob, az májusban lesz elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.