Hirdetés

Seagate merevlemezek 1 TB-os tányérokkal



|

Új 3,5 hüvelykes HDD-kkel bővült a Barracuda XT sorozat.

Hirdetés

A világ második legnagyobb merevlemezgyártója, a Seagate (amely sikeres megállapodást kötött a Samsung HDD-iparágának felvásárlására), bemutatta az első olyan 3,5 hüvelykes adattárolókat, amelyek már 1 terabájtos tányérokat használnak.

 

Az 1 terabájtos tányéroknak köszönhetően a Seagate nem csak nagyobb kapacitású merevlemezeket dobhat piacra, de azokba kevesebb tányér, és emiatt kevesebb mozgó alkatrész is kerül. Az első sorozat, amely kihasználja az új fejlesztést, a GoFlex Desk külső merevlemez-széria lesz.

 

Ezzel párhuzamosan a gyártó már dolgozik a legújabb Barracuda XT merevlemezein, amelyek 1,5, 2 és 3 terabájtos változatokban kerülnek majd a piacra. Az új GoFlex Desk HDD-k hamarosan megvásárolhatóak lesznek, az új Barracuda XT-k azonban csak valamikor nyáron érkezhetnek.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Merevlemez-vásárlás

Belső és külső merevlemezházak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.