Hirdetés

Sebességelőny a Verbatimnál



|

FireWire porttal gyorsabb a 250 gigabájtos, 2,5 hüvelykes külső merevlemez.

Hirdetés

A 2,5 inches Verbatim HDD-k előnye méretükből adódóan elsősorban a hordozhatóság. A vékony, elegáns formatervezésű, ütésálló alumínium-burkolattal rendelkező házban érkező külső meghajtók 120, 160, és 250 gigabájtos változatban érhetők el. A robusztus borítás és az átlátszó ablak további védelmet biztosít az esetleges ütődések ellen. A 2,5-es változat dobozán egy USB 2.0-ás és két FireWire portot is elhelyeztek, utóbbi használatával lényegesen növelhető az adatátvitel sebessége és csökkenthető a számítógép processzorának terhelése.

 

A 3,5 inches sorozat modelljeiben belül SATA meghajtókat találunk, melyeket USB 2.0, vagy FireWire porton keresztül csatlakoztathatunk a számítógéphez. A HDD házak ventillációs nyílással vannak ellátva a megfelelő szellőzés érdekében, külön ventillátorra nincs szükség, ami csendesebb működést ígér. A doboz oldalára állítható, így az asztalon minimális helyet foglal el.

 

A Verbatim HDD meghajtói a „Bounce Back Express" nevű backup alkalmazást is tartalmazzák.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.