Hirdetés

Selejtes Blu-ray-lemezek



|

Kifoltosodott és lejátszhatatlan lemezek kerültek a piacra.

Hirdetés

 

Felhasználók tucatja jelentette az AVS internetes fórumon, hogy boltban vásárolt Blu-ray-lemezük kifoltosodott, és lejátszhatatlan. Az adathordozóknak feltehetően a külső rétege sérült a gyártás során, ugyanis a korongok hátulja sima maradt. A letörölhetetlen foltok főként A Tökéletes Trükk című film esetében fordulnak elő.

 

bluray_rot.jpg

 

Bár egyelőre nem ismert, mennyire elterjedt ez a hiba, többször előfordult már, hogy hasonló komolyabb problémák fórumokon történt felbukkanásakor a gyártó visszahívta termékeit. A fent említett gondokkal küzdő tulajdonosok legjobb esélye a cserére, ha az árusító helyhez fordulnak, és a lemez visszavételét kérik.

 

bluraydiscrot.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.