Hirdetés

Sharkoon HDD/SSD-keret és dokkoló



|

A Vibe Fixer Pro egy belső keret, míg a QucikPort XT egy USB-s dokkolóállomás.

Hirdetés

A Sharkoon két új, merevlemezekhez és SSD-meghajtókhoz használható hasznos újdonságot is bemutatott. Az első a Vibe Fixer Pro, amely egy belső keret: 5,25 hüvelykes és 3,5 hüvelykes méretben egyaránt létezik, bele pedig értelemszerűen 3,5 hüvelykes vagy 2,5 hüvelykes meghajtókat helyezhetünk.

 

A Vibe Fixer Pro fixen tartja az adott hardvert, és ráadásul még hűvösen is. A keretbe nyolc darab gumit helyeztek el, amelyek a vibrációt hivatottak csökkenteni. Ezen felül a keret aljára egy darab 120, vagy egy 80 milliméteres ventilátor is rögzíthető. A keret ára 9,9 euró.

A Sharkoon másik újdonsága a QuickPort XT, amelyből két modellel is jelentkezett. Az USB-s dokkolóállomás SATA interfésszel ellátott HDD-k és SSD-k befogadására alkalmas, az egyetlen különbség, hogy az egyik változat USB 2.0-ás porton kapcsolódik gépünkhöz, míg a másik USB 3.0-án.

 

A 130 x 100 x 63 milliméteres dokkolók 313 grammot nyomnak, egygombos mentési funkcióval bírnak, és 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtókat egyaránt kezelnek. Fekete és fehér változatban kaphatóak. Az USB 2.0-ás verzió ára 20 euró, míg az USB 3.0-ás modellért 35 eurót kell fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.