Hirdetés

Sharp tévéóriás az EB-re



|

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság szponzora bemutatta 60, 70, és 80 colos képátlójú AQUOS modelljeit.

Hirdetés

A Sharp hazánkban is bemutatta új nagyméretű, 60-80 colos (152-203 centiméteres) AQUOS LED TV  sorozatát, amelyekkel a stadionok lelátójának vagy egy mozi nézőterének hangulatát egyformán otthonunkba varázsolhatjuk. A sorozat legnagyobb tagja, az 80LE645E az eddig Európában valaha árusított nagyképernyős televíziók közül a kereskedelmi forgalomban elérhető legnagyobb képátlóval bíró modell. Talán furcsának tűnik, de a óriásképernyős modell szinte bármilyen hagyományos nappaliban elhelyezhető: az optimális nézőtávolság mindössze három méter. 

 

 

A 203 centiméteres (80 inch) képátlóval bíró tévé majdnem életnagyságú képeket produkál. A 100 herzes technológiát és LED háttérvilágítást is alkalmazó képernyő egyedülállóan élethű, éles, magas kontrasztaránnyal bíró, színpompás színekben játszó képet állít elő, legyen szó akár mozifilmről vagy számítógépes játékról.

 



A Sharp új nagyméretű sorozata:

- LC-80LE645E: 80 colos (203 centiméteres) képátlójával a Sharp készüléke a legnagyobb Európában. Teljes LED-háttérvilágításának köszönhetően az  LC-80LE645E egyenletes megvilágítással, erős kontraszttal és életszerű színekkel büszkélkedhet. Számos extra funkciójával és A++ osztályú energiahatékonyságával meggyőző termék. Ajánlott ára 5499 euró.

- LC-70LE835E: Köszönhetően a négyszínű Quattron-technológiának és a teljes LED-háttérvilágításnak az LC-70LE835E 70 colos kijelzője mindenki tekintetét magához vonzza.

- LC-60LE840: Elegáns aluminium dizájnjával és 60 colos (152 centis) képátlójával nem csupán jól néz ki, a legmagasabb szintű technológiát is magában hordozza. Az AQUOS 3D-technológia a legjobb képminőséget garantálja két- és háromdimenziós műsorok esetén is. Az Active Motion technológia a mozgó képeknek egyedi élességet kölcsönöz. Ajánlott ára 2999 euró.

- LC-70LE740/LC-60LE740: A nagyképernyős 3D sem az LC-70LE740-nem sem “kistestvérének”  a 60 colos (152 centis) képátmérővel rendelkező LC-60LE740-nek nem okoz problémát. Számos extra funkciójuk biztosítja a páratlan televíziózási élményt. Ajánlott áruk 3499 és 1999 Euro.

- LC-60LE635E: A 60 colos (152 centis) képátlóval rendelkező LC-60LE635E verhetetlen áron juttatja el otthonunkba a nagy képernyő élvezetét, nagyfokú energiahatékonyság és számtalan multimédiás funkció mellett. Ajánlott ára 1799 euró.

A tévék használói az AQUOS NET+ platformra fejlesztett 50 applikációhoz is hozzáférhetnek, továbbá elérhető a készülékről YouTube, illetve sok tévécsatorna médikönyvtára mellett segítségével az interneten is böngészhetünk.

 

 

Az LC-80LE645E készülékbe három HD tunert (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és médialejátszót is építettek. Fotók, videók, zenék azonnal lejátszhatók a tévén egy USB kulcsról vagy helyi számítógépes hálózatról (DLNA).

 

 

A EPG (Electronic Program Guide) segítségével mindig elérhetjük a legfrissebb tv-műsort. Köszönhetően rendkívül alacsony energiafogyasztásának a készülék megfelel az A+ energiaosztály szigorú követelményeinek (azaz évi energiafogyasztása nem haladja meg a 128 kWh-t).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.