Hirdetés

Sima HDD-ből USB 3.0-ás külső meghajtót



|

A Brando legújabb kiegészítője SATA-csatlakozós merevlemezekből készít USB 3.0-ás külső HDD-t, egyetlen csatlakozóval és egy hálózati adapterrel.

Hirdetés

 

Ha valaki hosszabb ideje használ számítógépet, valószínűleg van neki valahol néhány régebbi, kinőtt, SATA csatlakozóval szerelt merevlemeze. A Brando új kiegészítőjével ebből szempillantás alatt USB 3.0-ás külső meghajtót gyárthatunk.


Az Y-típusú Unitek adapter egy hálózati csatlakozóban és egy USB 3.0-ás kábelben végződik, így a HDD egyszerre csatlakozik a gépünkhöz, és jut áramhoz. Az adapter merevlemez felőli végén persze egy SATA csatolófelületet találunk.


Az eszköznek hála 30 gigabájtnyi videót egy 3,5 hüvelykes merevlemezre harmadannyi idő alatt tudunk átmásolni, mint a régi, 2.0-ás interfészen keresztül. Az 5 Gbps-os, 480 Mbps-os és 12 Mbps-os átvitel egyaránt támogatott. SATA 1.5-ös és 3-as HDD-k egyaránt használhatóak az adapterrel. Bővebben a Brando oldalán.

 

unitek-usb3-to-sata-adapter.jpg
Forrás: usb.brando.com
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.