Hirdetés

Socket AM3 alaplapok az Asustól



|

Új típusok helyett egyelőre csak friss BIOS-ok készültek.

Hirdetés

Az új 45 nanométeres csíkszélességgel készülő AMD processzorok az architektúrát érintő újítások mellett új foglalatot is kapnak. Az eddigi terminológiát követve az új központi egységek az AM3-as jelzést fogják viselni, melyhez várhatóan az alaplapgyártók is igazodni fognak új termékkel.

 

Ez azonban nem megy egyik napról a másikra, ám az AMD-nek hála a jelenleg használatos lapkakészletek is képesek lekezelni a Deneb, Propus, Heka, Regor kódnéven ismrhető CPU-kat. Az Asus közzé is tette azt a listát, melyen kizárólag azok az alaplapok szerepelnek, melyek legfrissebb BIOS-kiadása már a megjelenés napján ismerni fogja az új Phenomokat. Vannak még ugyan hiányosságok, hamarosan azonban további modellekkel bővülhet a Socekt AM2+-os, de AM3 támogatással felvértezett alaplapok listája.

 

asus_am3_list.png
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.