Hirdetés

Sok HD csatorna és szélessávú net kábelek nélkül



|

A Telenor és a UPC Direct műholdas TV és szélessávú mobilnet szolgáltatásokat kínál egy csomagban.

Hirdetés

A Telenor és a UPC Direct a stratégiai együttműködés értelmében június 5-től a két cég egyes szolgáltatásai csomagban, kedvezményes áron is elérhetők.

 

A két szolgáltató megállapodásának értelmében június 5-től azokon a területeken is elérhetővé válik a minőségi szélessávú internet és a HD tévécsatornák széles választéka, ahol nincs vezetékes kábelhálózat. (A tévézés megoldható a MinDig TV - a hazai DVB-T - használatával is, néhány HD csatornára is szert tehetünk, de az internet ezen a hálózaton érdemben nem szolgáltatható.) A Telenor és a UPC Direct új közös csomagban kínálja a szélessávú mobilinternetet és műholdas televízió szolgáltatásokat. A csomag kezdetben csak bizonyos területeken, később pedig országosan is elérhető lesz.

 

 

A Telenor sebességalapú, újgenerációs mobilhálózatára optimalizált Hipernet 5, 7, 21 és 42 tarifacsomagjai (két év hűségidővel) korlátlan belföldi böngészést és emailezést tesznek lehetővé. A két legnagyobb csomag mellé a mobilszolgáltató 100 GB éjszaka felhasználható extra multimédiás belföldi adatmennyiséget is kínál.

 

A UPC Direct különböző csomagjaiban 18 digitális csatornától 87 csatornáig terjedően vehetnek igénybe televíziós szolgáltatást az előfizetők, valamint mindegyik csomagba több digitális rádiócsatorna is tartozik. Több mozicsomag – például HBO - és HD csatornákat is rendelhetnek. A szolgáltató digitális videórögzítőt is kínál. A közös ajánlatban minden UPC Direct csomag mellé lehet Telenor Hipernet előfizetést választani, valamennyi csomaghoz két év hűségidőt és tarifamegtartást kell aláírniuk az ügyfeleknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.