Sony e-ink jegyzetfüzet csupán 1100 dollárért



|

Sajnos nem sok mindenre használható a 13,3 colos kütyü.

A Sony termékei tipikusan a piaci realitásoknak megfelelő árcédulát szoktak kapni, éppen azért is okozott meglepetést a gyártó Digital Paper névre hallgató kütyüje. A 13,3 colos és 1600×900 pixeles monokróm e-ink megjelenítővel szerelt hardver a kézzel jegyzetelést preferálók számára készült, a mellékelt ceruzával is használható multitouch érintőkijelzős hardver lényegében a hagyományos jegyzetfüzet modern megfelelője.
 

Hirdetés


A Sony Digital Paper kettő dologra használható: egyrészt saját dokumentumokat lehet vele készíteni, másrészt pedig már meglévő PDF állományokra is firkanthatóak vele megjegyzések. Ezzel konkrétan kifújt a tudása, ráadásul még szoftverfejlesztői készlet sincs hozzá, hogy harmadik felek új alkalmazásokkal bővíthessék a lehetőségeit. A kütyü 4 GB bővíthető háttértárral és Wi-Fi vezérlővel rendelkezik, bár webböngésző és levelezőprogram híján utóbbi csak fájlok mozgatására használható.


Ehhez képest az eszköz május során az Egyesült Államokban 1100 dollárért, azaz átszámítva olyan 247 ezer forintért válik majd elérhetővé. Ennyi pénzből kettő felső kategóriás, kézi jegyzetelésre alkalmas táblagépet lehet vásárolni, így borítékolhatónk tűnik a Digital Paper sikertelensége, még ha a Sony az átlagos fogyasztók helyett a vállalati felhasználókat is célozza vele.


(Forrás: Geek.com, Sony)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.