Hirdetés

Sony PlayStation 3 kapható?



|

Novemberig nem jelenik meg, de a weben már kínálják az új konzolt.

Hirdetés

com online üzletében, Európában 550 angol fontért (1020 USD).

Nem olcsó a készülék és a weboldal nyilatkozata szerint előrendelés esetén sem tudják garantálni a karácsony előtti kézbesítést. A PS3 az igen sikeres PS2-t követi a sorban, az XBOX 360 és a Nintendo Wii versenytársaként. Az XBOX már kapható, míg a Nintendo konzol az idei év során jelenik majd meg. Mindhárom készülék élenjáró feldolgozó- és grafikus teljesítményt ígér.

Sony PlayStation 3
A PS3 két különböző kiszerelésben lesz kapható. Az alapmodell 20, a fejlettebb 60 gigabájtos merevlemezzel rendelkezik, plusz WiFi modullal, nagy felbontású képmegjelenítéshez szükséges HDMI csatlakozással és memóriakártya olvasóval is dicsekedhet. A Play.com az utóbbi változatra jegyez elővételt, melyet kiegészít három játékprogrammal is. Arra még egy keveset várniuk kell az érdeklődőknek, hogy az üzletekben megvásárolhassák a Sony PS3-at. Először november 11-én nyitnak az eladásokkal Japánban, majd az Egyesült Államok és Európa játékrajongói következnek 17-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.