Hirdetés

Sony videókamera óriási merevlemezzel



|

A HDR-SR5C óriási, 100 gigabájtos merevlemezt kapott.

Hirdetés

 

A Sony új, HDR-SR5C névre keresztelt digitális kamerájában a legérdekesebb, hogy óriási tárkapacitással rendelkezik. Akik a merevlemezes videókamerák szerelmesei, biztosan csábítónak találják a beépített 100 gigabájtos adattárolót.

 

sonyhdrsr5c.jpg

 

A készülék tízszeres optikai zoomra képes, 2,1 megapixeles ClearVid CMOS szenzorral rendelkezik, állóképeket Memory Stick Duo kártyára tud rögzíteni. A Carl Zeiss Vario-Sonnar T lencsék képe a 2,7 inches, szélesképernyőjű LCD kijelzőn jelenik meg. A SteadyShot képstabilizáló mellett olyan funkciók is helyet kaptak a kamerában, mint 5.1-es hang rögzítése, vagy lassított videófelvétel.

 

Az 1300 dolláros (247.000 forint) gép a Sonytól már most megrendelhető, a szállításra azonban júlis 9-ig várniuk kell a leendő tulajdonosoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.