Hirdetés

Spacecraft VF-I ház a Thermaltake-től



|

A midi torony kifejezetten a játékos beállítottságú felhasználóknak készült.

Hirdetés

A PC-házat vásárlóknak érdemes lehet megtekinteniük a Thermaltake újdonságát, a Spacecraft VF-I-t, amely egy midi torony, speciálisan az e-Sports célközönségének tervezve. A Spacecraft kívül-belül fekete színben pompázik, anyaga acél.

 

A 462 x 216 x 485 milliméteres és 6,1 kilogrammos ház egy apró ablakot kínál az oldalsó panelen. Négy 5,25 hüvelykes, öt 3,5 hüvelykes és egy 2,5 hüvelykes meghajtó kezelésére alkalmas. Az előlapi I/O-panelre az audio- mellé USB-csatolók is kerültek, kiadástól függően két 2.0-ás vagy egy 2.0-ás és egy 3.0-ás.

 

A szerszámok nélkül szerelhető Spacecraft VF-I vízhűtésre is fel van készítve. Hátul egy 120 milliméteres, 1000 RPM-en működő ventilátor is helyet kapott, kék LED-ekkel. A házba további hat légkavaró szerelhető fel. A kizárólag USB 2.0-ás változat ára a boltokban 52,15 euró, míg a másik modell 52,63 euróba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.