Hirdetés

Sparkle Calibre X460G, Accelero hűtéssel



|

A GeForce GTX 460-ra kiváló hűtés került, amely minden körülmények között képes hűvösen tartani a kártyát.

Hirdetés

A Sparkle lerántotta a leplet legújabb videókártyájáról. Ezúttal egy átszabott GeForce GTX 460-ról van szó, amely főként a hűtést tekintve jeleskedik. A Calibre X460G névre keresztelt vezérlőre ugyanis az Arctic Cooling Accelero hűtője került, gyárilag.

 

A referenciahűtőhöz képest 12%-kal nagyobb hatékonysággal üzemelő légkavaró állítólag bármilyen körülmények között megállja a helyét, így azoknak ajánlják, akik szeretik a hűtési lehetőségek határait feszegetni, de a garancia kockáztatása nélkül.

 

 

A Calibre X460G-re egy pár 92 milliméteres ventilátor került, amelyek fordulatszáma automatikusan szabályozott. A gigantikus, alumínium hűtőbordát négy darab 6 milliméteres réz hűtőcső kapcsolja a GPU-hoz. Ennek a megoldásnak, és a szokásosnál nagyobb ventilátoroknak köszönhetően érhető el a jobb teljesítmény.

 

Az Accelero hűtés alatt egy meglehetősen szokványos GTX 460 lapul. Az 1 GB GDDR5-ös memória 3900 MHz-en ketyeg, míg a GPU órajele 790 MHz. A 336 stream processzor 1580 MHz-en dolgozik. Az egy pár dual-link DVI-I csatlakozó mellett egy 1.4a-kompatibilis mini-HDMI kimenet gondoskodik a megjelenítésről. Utóbbi egyébként a 7.1 csatornás HD-audióval is boldogul.

 

A Sparkle szerint a kártya SLI módban az NVIDIA 3D Vision technológiájával is képes hatékonyan dolgozni, három monitorral, 3D-ben, 5760 x 1080-as felbontásban. Két dimenzióban szintén három monitort használhatunk, egyenként 2560 x 1600-as felbontással. A várhatóan októberben piacra kerülő Calibre X460G áráról a Sparkle nem adott ki információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.