Hirdetés

Speciális nyomtatókkal is lehet tervezői díjakat nyerni



|

A Brother hét nyomtatója lett iF-díjas

Hirdetés

Az iF Product Design Award házigazdája és zsűrije a hannoveri iF-International Forum Design bizottság. A verseny egyike a világ legelismertebb tervezői versenyeinek, amelyet 1953-ban alapítottak azzal a céllal, hogy díjazzák a legjobb terméktervezéseket a legújabb termékek körében. Az iF Product Design Award nyertesei nemzetközi hírnévre tesznek szert.

Ebben az évben 2756 nevezés közül 993 nyertes született 43 ország jelöltjei közül, ezek közül hetet a Brother mondhat magáénak. Két színes multifunkciós lézernyomtató (MFC-9460CDN és MFC-9970CDW), a HL-4150CDN színes egyfunkciós lézernyomtató és a HL-2240D monokróm lézernyomtató szerepel a díjazottak között a hagyományos termékkategóriákból. A PT-2730 és a PT-2030 címkéző rendszerek valamint a PJ-663 mobil nyomtató van még a nyertesek között.

 

A Brother aktívan részt vesz az olyan nemzetközi szervezésű tervezői versenyeken, mint amilyen az iF Product Design Awards, és továbbra is arra törekszik, hogy termékei tervezését folyamatosan fejlessze. A díjazott termékekből négy új termék - az MFC-9460CDN, HL-2240D, HL-4150CDN és PJ-663 - már Magyarországon is elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.