Hirdetés

Három új SSD meghajtó a Verbatimtól



|

16, 32 és 64 gigabájtos ExpressCard SSD meghajtókat jelentett be e Verbatim

Hirdetés

A főként optikai írható-újraírható lemezek és az utóbbi másfél évben merevlemezek terén ismertté vált Verbatim a CeBIT alklmával mutatta be először ExpressCard formátumú SSD meghajtóit. A cég biztos abban, hogy az SSD meghajtók meg fogják hódítani a tárolási eszközök piacát, legalábbis a mobil kategóriában, így igyekszik idejekorán bekapcsolódni a versenybe.

 

 

verbatimexpresscardssd_.jpg

 

Az ExpressCard SSD a ma elérhető legnagyobb sebességű noteszgép-háttértároló eszközök kategóriájában indul, a flash alapú tárolóeszközök sebessége felülmúlja a leggyorsabb merevlemezekét is. Kevesebb energiát fogyaszt, ami noteszgépek esetében fontos szempont. A CeBIT alkalmával csak megtekinthettük a kiállított 16, 32 és 64 gigabájtos ExpressCard (slim) kivitelű darabokat. Először – áprilistól – csak a 16 és 32 gigabájtos változatok lesznek elérhetők, a 64 gigás modell még néhány hónapot várat magára.

 

Főként a netbookok (mini noteszgépek) tulajdonosai számára lehet érdekes az SSD technológia térhódítása, hiszen a cégek egymás után jelentenek be hasonló termékeket és az árak mérséklődése folyamatos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.