Hirdetés

SSL titkosítással dolgozik a Brother MFC-9970CDW nyomtató



|

mtató A mellékelt szoftverrel kezelhetők a felhasználói kvóták is.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk a Brother megújuló színes lézernyomtató palettájának egyik első fecskéjéről, az MFC-9460CDN-ről.  Most megjelent a gyártó eddigi legnagyobb színes multifunkciós lézernyomtatója, a 28 oldal/perces sebességű készülék papírkapacitása 800 lapig bővíthető és felhasználó kontrollt is kínál.


Újdonság a színes lézer széria zászlóshajójánál megjelenő 5 hüvelykes (12,6 cm széles), érintőképernyős LCD kijelző. Az „Oldalszámláló" funkcióval az összes nyomtatott oldal száma az LCD kijelzőn is megtekinthető, ahol a PC-ről indított és a készülékkel másolt oldalak számlálása külön-külön megjelenik, így nem szükséges minden alkalommal a „Státuszlapról" nyomatokat készíteni. Az MFC-9970CDW 250 lapos standard papírtálcával és 50 lapos többfunkciós tálcával rendelekzik, így papírkapacitása kiegészítő fiók (500 lap) használatával összesen 800 lapig terjeszthető ki. A különböző médiatípusok rugalmasan váltogathatók.

A Brother MFC-9970CDW nyomtató, másoló, szkenner és fax egyben. Teljesen automata duplex rendszer (full duplex), amely lehetővé teszi a kétoldalas beolvasást, másolást és nyomtatást is.  A nyomtatási sebesség 28 oldal/perc színes és mono egyoldalas, valamint a 7 lap/perc duplex módban. A kétoldalas szkenner használatával duplexben küldhetők dokumentumok faxon keresztül, amelyek átviteli sebessége oldalanként mindössze 2.5mp-re tehető.

 

A készüléket hálózati környezetbe, 10 fős munkacsoport méretig ajánlja a gyártó (havi terhelhetősége 60 000 oldal). A nyomtatóra küldött dokumentumokra SSL titkosítás vigyáz, a nyomatokhoz pedig beállítható PIN kód is. A költségek ellenőrzését a Secure Function Lock (Biztonsági zár) eszköz is segíti, ezzel akár előre meghatározható a havi nyomtatási mennyiség és a színes nyomtatási kvóta is.

 

A Control Center 3 szoftver használatával a dokumentumok e-mailbe, képbe, fájlba, OCR-be szkennelhetők. A készülék önállóan a szkennelés hálózatra, FTP-re vagy e-mail szerverre funkciók valamelyikével dolgozhat.


Alapesetben a BRAdmin Light nyomtatószerver kezelő, nagy eszközparkok esetén a BRAdmin Professional kezelő szolgál a nyomtatók kézben tartására. A szoftverek segítségével felhasználói korlátozásokat érvényesíthetünk a készülék használatát illetően, tájékozódhatunk az eszközök állapotáról távolról is.

Az opcionálisan választható szuper nagytöltetű tonerekkel akár 6000 oldal (színes és fekete) is nyomtatható, amely szintén segít a költségek alacsony szinten tartásában. Papír oldalról ugyanerre a duplex nyomtatás-másolás szolgál. A tonertakarékos és energiatakarékos funkcióra váltással csökkenthetők az irodai kiadások. A készülék tipikus energiafogyasztási értéke 2,22 kWh/hét.

 

Minden Brother lézernyomtató és multifunkciós készülék különálló toner- és dobegységgel készül, így az elhasznált kellékanyagok cseréjekor nem szükséges a teljes szett cseréje. A készülékek rendelkeznek az "Energy Star" és a "Der Blaue Engel" környezetvédelmi termékcímkékkel, amelyek többek között az alacsony energiahasználat és az alacsony zajszint alapján minősítik a termékeket. Az MFC-9970CDW elnyerte a rangos „iF Product Design Award 2011" tervezői díjat, amelyet a nemzetközi zsűri a tervezés, innováció, minőség- és környezetvédelmi szempontok alapján ítél oda minden évben a legújabb termékeknek.


A hazai Brother 2 éves garanciát nyújt, ez webes regisztrációval 3 évre terjeszthető ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.