Hirdetés

Stabilabb rögzítés AMD-s hűtőkhöz



|

Stabilabb rögzítést ígér a Scythe legújabb rögzítő szettje.

Hirdetés

A nagy hőleadó felülettel rendelkező, több hőcsöves hűtők általában jelentős súlyt képviselnek, annak ellenére, hogy a gyártók egyre jobban figyelnek erre a jelenségre. Az ilyen eszközök, tehát igen stabil rögzítést igényelnek, a megfelelő hűtés és biztonság érdekében. Ezt bizonyos szinten a gyári rögzítés is biztosítja, de a Scythe nem érte be ennyivel, így piacra dobta LGA 775-ös stabilizátor szettje mellé az AMD-s változatot is, mely socket 939-es és AM2/AM2+ foglalatokkal kompatibilis.

 

cpu-cooler-stabilizer-am2-built-in_01.jpg
 

 

A szett megjelenésével, tehát azok is fellélegezhetnek, akik a fentebb említett foglalaton szeretnék elérni a stabilabb rögzítést. A Scythe fejlesztése teljesen fémből készült és minden felfogatáshoz szükséges alkatrészre kiterjed.

 

A hír folytatásához  kattintson ide! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.