Hirdetés

StarCraft II próbacsomag az MSI GeForce kártyákhoz



|

Rövid ideig ajándék StarCraft II kulcs jár az MSI GeForce grafikus kártyákhoz.

Hirdetés

A Sparkle példáját követve a tajvani MSI úgy döntött, egy speciális ajándékot adnak vásárlóiknak. Ez azt jelenti, hogy több kontinensen, így Európában is, minden GeForce grafikus kártyához, amely az N240GT fölött helyezkedik el, egy regisztrációs kulcsot adnak a StarCraft II-höz.

 

Ezt a kupon formájú ajándékot december 31-ig lehet aktiválni, ezután pedig lehetőségünk nyílik letölteni a Blizzard több, mint 3 millió példányban értékesített; legendát folytató kiváló RTS-ét, a StarCraft II: Wings of Liberty-t. Természetesen játszhatunk is vele, azonban sajnos az élmény nem lesz korlátlan: 7 órát, vagy 14 napot enged játszani a kulcs.

 

Az MSI csak rövid ideig tervezi a próbacsomaggal kiegészített GeForce kártyákat árusítani.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.