Hirdetés

Stílusos HDD-ház a Logitec-től



|

Az elegáns és vékony mobil rack 2,5 hüvelykes merevlemezek és SSD-k befogadására alkalmas.

Hirdetés

A japán Logitec (nem összetévesztendő a Logitech vállalattal) bemutatta legújabb mobil rackjét, amely többféle tárolóeszköznek szolgálhat külső házként. A méret azonban fix, az LHR-PBGU2-es ház ugyanis csak 2,5 hüvelykes meghajtók kezelésére alkalmas.

 

A házba merevlemezt és SSD-meghajtót egyaránt helyezhetünk, a lényeg, hogy az SATA interfészt használjon. A külső HDD-ház meglehetősen egyszerű, ám stílusos és vékony kialakítással rendelkezik.

 

A 75,5 x 115 x 13 milliméteres eszköz mindössze 40 grammot nyom meghajtó nélkül, és USB 2.0-án vagy 1.1-en tud gépünkkel kommunikálni. Várhatóan már ebben a hónapban piacra kerül, ára körülbelül 12 dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.