Hirdetés

Stresszoldás PC-szétveréssel



|

Ablakon hajította ki gépét, miután dühös lett - a rendőrség egyetért.

Hirdetés

 

Egy 51 éves német állampolgár nyugodtan dolgozott PC-je előtt, amikor az "makacskodni" kezdett. A rosszul működő számítógép úgy feldühítette gazdáját, hogy az fogta, és kihajította az egészet az ablakon, az éjszaka kellős közepén.

 

A berlini férfi számára megkönnyebbülést jelentett, hogy PC-jén elégtételt vett, azonban a szomszédok már nem voltak hasonlóan elégedettek az éjszakai lármával. Az eset után kevéssel a rendőrség is a helyszínre érkezett.

 

Amikor az 51 éves férfit megkérdezték, miért tette ezt, csak annyit válaszolt, egyszerűen felidegesítette a számítógépe, és elege lett. A rendőrség szóvivője csak annyit reagált: "Ki nem érzett még így?".

 

A helyi rendőrség tehát teljesen egyetértett és szimpatizált a német úr tettével, noha természetesen az utcára került törmelék összetakarítására kötelezte őt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.