Hirdetés

Swarovski-kristályokkal borított Xbox 360



|

A nőknek az kell, ami csillog - vagy mégsem?

Hirdetés

Vajon hogyan megy a tervezési folyamat, amikor nőket célzó techcuccokat kívánnak piacra dobni? Elképzelem, ahogy férfiak ülnek egy asztal körül, majd hosszas brainstorming után arra jutnak, hogy egy nőnek akkor tetszik valami, ha a) rózsaszín, b) csillog, c) mindkettő. Valószínűleg ennek a gondolatmenetnek az eredményeképp született meg az alábbi Xbox 360.

 

 

 

 

A londoni székhelyű CrystalRoc csapata rendszeresen bukkan fel csillogóvá varázsolt kütyükkel, most éppen a Microsoft konzolja volt soros. Nem értem, miért gondolta bárki is, hogy jó ötlet összehozni az Xboxot a diszkó-életérzéssel, mindenesetre 70 órát,  és 11 520 db Swarovski-kristályt öltek bele.

 

Érdemes szétnézni honlapjukon, találunk iPadet, dobfelszerelést, és még vasalót is Swarovski-kristállyal. Kell ez nekünk? Kell ez nektek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.