Hirdetés

Szimpatikus tintás típus – Epson Stylus DX6000



|

Multifunkciós főként fotók nyomtatására, másolásra, de akár optikai szövegfelismerésre is.

Hirdetés

Az Epson Stylus DX6000 beépített memóriakártya-olvasója és PictBridge-kompatibilitása révén lehetővé teszi a számítógéptől független fényképnyomtatást, gyakorlatilag bármilyen digitális kameráról. Hála a 2 hüvelykes színes LCD kijelzőnek, illetve a jól elrendezett kezelőgomboknak, könnyedén kiválaszthatók a nyomtatni kívánt fényképek. Nemcsak dokumentumok, hanem fotók másolására is alkalmas az eszköz.

epsondx6000_k.jpg

A piezoelektromos nyomtatómű fix fejjel és négy külön cserélhető tintapatronnal működik. A normálpapíron is vízálló DuraBrite Ultra tintákkal szép, éles kontúrral rajzolt szövegeket, dokumentumokat és jó minőségű fotókat állít elő. A névlegesen magas nyomtatási sebesség viszont nem igazán érvényesül: tíz átlagos szövegoldalra 3 és fél percet kellett várnunk, egy fotóra pedig 1 perc 22 másodpercet.


A fotószerkesztő és -kezelő alkalmazások mellett több praktikus program is helyet kapott a telepítőlemezeken. Az Epson Easy Photo Fix szkennelési technológiával kifakult, régi és sérült fényképek állíthatók vissza eredeti állapotukba, míg az ABBYY FineReader optikai karakterfelismerő szoftverrel beszkennelt dokumentumainkat alakíthatjuk szerkeszthető szöveggé.


Összességében némiképp visszafogott sebességű, de jól használható, dokumentumokhoz és fotókhoz is megfelelő minőséget nyújtó készülék a DX6000. Könnyen megszerethető otthoni mindenes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.