Hirdetés

Szoftveresen vezérelhető tápok az Antec-től



|

Emellett könnyen szerelhető vízhűtőkkel, házakkal, fejhallgatókkal és hangszórókkal újított a vállalat.

Hirdetés

A tajvani Computexen nem sok sajtót kaptak az igásló típusú számítógépes komponenseket gyártó cégek, noha jó néhányan valóban érdekes termékekkel rukkoltak elő. Az egyik közülük az Antec volt, amely munkatársai új hűtőket, tápegységeket, házakat, hangfalakat és fejhallgatókat vittek a kiállításra.


Hűtők

A Kühler H2O 650, 950 és 1250 mind a két processzorgyártó termékeihez tökéletesen illeszkedik és kiváló hűtési teljesítményt nyújt. Az összes radiátor már készen érkezik, így a felhasználónak nem kell bíbelődnie a folyadékkal történő feltöltéssel, sőt a H2O 650 a nagyobb hőleadó-képesség produkálása érdekében még nagyobb vízpumpával, valamint speciálisan beállított hűtőbordákkal és ventilátor lamella kiképzéssel kerül a polcokra.


A hűtők képesek érzékelni a CPU hőmérsékletét, amelynek megfelelően változtatják beépített RGB LED-ek színét. A 950-es még nagyobb radiátort kapott, valamint további egy ventilátort, a nagyágyú 1250-es pedig már egy 24 cm hosszúságú hűtővel büszkélkedhet.


Tápok

A Digital Maximum Performance PSU családot az Antec High Current Pro Platinum GRID-re nevezte át. A teljesen megváltoztatott platformon készülő egységek, melyek várhatóan a 4. negyedévben lesznek megvásárolhatóak, kihasználják a PM Bus/I2C technológiát, így a vásárlók szoftveresen is uralkodhatnak felettük. A program által támogatott platformok: a Microsoft Windows 8, 7, Vista és XP.


A High Current Pro Platinum GRID széria két tagból áll, a szerényebb 850W-os, továbbá az 1200W-os csúcsmodellből. A két táp felépítésében nagyjából megegyezik a többi felső kategóriás táppal, kivéve, hogy ezekhez a GRID PSU kontroll szoftver is a csomag része, valamint dupla-golyós csapágyas, kikapcsolható fehér LED-es ventilátor került beléjük. Természetesen rendelkeznek 80 PLUS PLATINUM minősítéssel, japán kondenzátorokat szereltek beléjük, 50 °C feletti működésre tervezték őket, 9-szeres CircuitShield IC védelmet kaptak.


Azonban, hogy ne csak a szemet gyönyörködtető tápokról beszéljünk, megérkezett a már régóta várt High Current Pro Platinum széria is. Ha valaki igazán nagy teljesítményű gépet akar építeni, akkor érdemes vetni egy pillantást rájuk, röviden némi információ a miértről: teljesen moduláris felépítés, 16 pines, 20+8 pines MBU csatlakozó a jövőre is gondolóknak, és a 80 PLUS PLATINUM minősítés, megspékelve az Antec 7 éves garanciájával és terméktámogatásával.


A kondenzátorokat ennél a szériánál még egyel magasabb szintre emelték, így nemcsak, hogy japán minőségű, hanem szerverekből ismerhető full-bridge LLC kapacitorok (9-szeres CircuitShield IC) dolgoznak. Akiknek nem elég egy táp, az Antec ebben is tud segíteni, ugyanis az OC Link segítségével kettő is képes tandemben működni.


Házak

Nineteen Hundred
A széria kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akiknek a teljesítmény a legfontosabb. Ez jól látható, hiszen 9 bővítő slottal, dupla-falú oldalakkal gyártották, 330 mm hosszúságú VGA kártyák befogadására is képes.


P100

ATX házak, amik optimalizált hűtéssel és zajszűréssel rendelkeznek. 7 csavar-nélküli szerelésű bővítő-hellyel, ezek 3 darab 5,25”-ös és 4 darab 3,5”/ 2,5”-os egységet fogadnak be. Kedvező ár-érték arányú termékcsalád a csendes házat igénylőknek.


ISK600

Egyre több felhasználó szeretne otthonában kicsi, de mégis erős gépet építeni. Az Antec erre is kínál megoldást a mini-ITX platformon. A ház kifejezetten jól mutat bármely irodában vagy akár a család nappalijában is. Csak 260 mm x 332 mm helyet foglal, teljesen fémből készült, a teteje és oldala 0,8 mm vastag alumínium. Elfér benne egy 11’’-os VGA, két további kártya és három meghajtó.


NSK4100

Egyszerű matt fekete színű, valamint 0,6 mm vastag fémből készült. Támogatja a standard ATX, Micro ATX és mini ITX alaplapokat is, maximum 11’’ VGA-val. Érdekes azonban, hogy használható folyadékhűtés is a 3 darab 5,25’’-ös és 6 darab 3,5’’-os meghajtók mellett. Két további ventilátort szerelhetünk belé. Az előlapon bekapcsoló-gomb, 2 USB 3.0 port, valamint audio ki- és bemenet található.

Az összes ház 2013. negyedik negyedévében kerül forgalomba.


Audiotechnika

Az SP3 hangfalat az igazi utazóknak szánják, a dBs1TM mélyhang-kiemeléssel és a több mint 10m-es Bluetooth HD összeköttetéssel szinte bárhonnan hallgathatjuk kedvenc zenéinket, egyetlen töltéssel akár 8 órán át.


Az SPzero 86 mm x 57 mm x 94 mm méretével fog hódítani és szinte bármihez hozzákapcsolhatjuk. Rendelkezik ugyancsak dBs1TM driverrel és kihangosítás funkcióval is, így akár konferenciabeszélgetések kiegészítője is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.