Hirdetés

Szupergyors pendrive az A-DATA-tól



|

Az XPG termékcsaládba tartozó Xupreme 200X az első hordozható USB-kulcs, amely megkapta a Windows 7-tel való kompatibilitást jelző plecsnit.

Hirdetés

Bizonyára sokan találkoztak már a tajvani székhelyű A-DATA valamely termékével, a memória modulok és a hordozható flash-alapú tárhelyek piacán évek óta meghatározó szerepet vívtak ki maguknak. A Vitesta márkajelzéssel ellátott DRAM-ok hazánkban is nagy népszerűségnek örvendtek, manapság azonban viszonylag keveset hallani itthon a gyártóról, pedig a termékbejelentésekből szinte minden hétre jut egy-kettő. Például az XPG termékcsalád a minap egy újabb, kiemelkedő paraméterekkel bíró hordozható eszközzel bővült, amely a gyártó állítása szerint elsőként kaphatta meg a "Compatible with Windows 7" logót.

 

adata_xupreme.jpg

 


A jelentős marketingerővel bíró minősítés helyett azonban inkább tekintsük át a száraz adatokat, hiszen egy pendrive esetében leginkább a tárhely mérete és annak megtöltési sebessége érdekes. Az XPG Xupreme 200x négyféle méretben érhető el, a legkisebb verzió 8 gigabájtos, míg a maximumot az előbbi méret nyolcszorosa jelenti. A meghajtó olvasási sebessége legfeljebb 30 megabájt lehet másodpercenként, az írási teljesítményről azonban nem közölt adatot a gyártó. A Windows Readyboost funkciót támogató eszköz a versenytársakkal ellentétben nem tartalmaz előretelepített segédprogramokat, utólag azonban bárki letöltheti a termék weboldaláról a 60 napig díjmentesen használható Norton Internet Security 2009-et vagy az UFDtoGO nevezetű komplett adatmentő és titkosító alkalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.