Hirdetés

Szupergyors PhotoFast SSD-k



|

A G-Monster3 XV1 2,5 hüvelykes, és 6 Gbps-os SATA interfészen kommunikál; míg a Power Drive-LSI egy PCI-Express x8 foglalatba helyezhető tároló, 1400 megabájt per másodperc feletti sebességgel.

Hirdetés

A taipei PhotoFast két új SSD-meghajtóval is jelentkezett. A G-Monster3 XV1 2,5 hüvelykes kialakítású, és 6 gigabit per másodperces adatátvitelre képes SATA interfészen át kommunikál. A vezérlő kiléte ismeretlen, az októberben megjelenő tárolók becsült élettartama 1,5 millió üzemóra. A 64 GB-os változat 370 és 120 MB/s-os (olvasás, írás) sebességekre képes, míg a 128 GB-os 410 és 190 MB/másodpercet, a 256 gigabájtos pedig 430 és 300 MB/másodpercet teljesít.

 

A gyártó másik újdonsága a Power Drive-LSI, amelynek az érdekessége, hogy PCI-Express x8 foglalatba kell helyezni. Ennek köszönhetően 1400 és 1500 MB per másodperces adatátviteli sebességekre képes az SSD, amely bootolható, és MLC NAND Flash memórialapkákat használ. A belső RAID-képes meghajtó 512 MB DDR2-es cache memóriával és egy év garanciával érkezik.

 

A Power Drive-LSI szintén októberben lesz elérhető, 240, 480 és 960 gigabájtos méretekben. Az elképesztő sebességű adattároló képességeit legjobban talán úgy lehet érzékeltetni, ha azt mondjuk: másodpercenként két teljes CD tartalmát tudja beolvasni. Az SSD-meghajtók árai egyelőre ismeretlenek; utóbbi megvásárlásához azonban feltehetően kisebb lottónyeremény szükséges.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.