Hirdetés

Szupergyors USB 3.0 Flash Drive a Sony-tól



|

Felturbózzák a hordozható alkalmazásokat és persze az állománymozgatást is a 120 MB/s sebességű meghajtók.

Hirdetés

A Micro Vault MACH az első flash meghajtó család a Sonytól, amely 8, 16, 32 és 64 GB-os kapacitású változatokban elérhető. SuperSpeed USB 3.0 technológiát használ, ennek és a flash memória teljesítmény-orientált belső felépítésnek köszönhetően a 16 GB-os és nagyobb változatok esetében az olvasási sebesség 120 MB/s is lehet és írás közben is elérhető a gyártó adatai szerint 90 MB/s. (A 8 MB-os modell maximális olvasási sebessége a gyártó szerint 60 MB/s.)

 

A gyártó a gyors dokumentum és médiamozgatást emeli ki, mint a Micro Vault Mach fő erényét, mi ehhez hozzátennénk, hogy az USB 3.0 sebességtöbblete a hordozható alkalmazások futtatásában is jelentős előrelépést, sőt, áttörést is hozhat. Természetesen az USB 2.0 aljzatokban is használható az eszköz, melynek erejét Windows 7, Windows Vista, Windows XP (SP3) vagy Mac OS X 10.1-10.7 operációs rendszerek alatt használhatjuk ki.

 

Két hasznos szoftver letölthető a meghajtóhoz, a File Rescue a sérült vagy törölt médiaállományok helyreállításában segíthet, az x – Pict Story segíségével pedig a Micro Vault kártyán tárolt képekből automatikus fényképes prezentáció készíthető. A Sony szupergyors flash hamarosan itthon is kapható, 5 éves jótállással, az árakról pontos információnk még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.