Hirdetés

Szuperkompakt játék-PC a Falcon Northwesttől



|

A Tiki nevű mikro-torony mindössze 33 centiméter magas és 10 széles.

Hirdetés

A Falcon Northwest nevű PC-gyártó azon fáradozik, hogy megmutassa, mekkorának kell lennie egy erőteljes PC-nek, ami játékra is jól használható. A Tiki nevű mikro-torony mindössze 33 centiméter magas és 10 centiméter széles. Ezzel körülbelül az eredeti XBOX konzol méreteit feszegeti.

 

Belül az NVIDIA leggyorsabb GeForce grafikus kártyái kapnak helyet, míg processzor tekintetében az Intel legjobb, harmadikgenerációs Core i7-esei dolgoznak, az Ivy Bridge fedőnevű négymagosok. A maximum 16 gigabájt memóriával kérhető gép 4 terabájtnyi tárhelyet tud biztosítani, és még folyadékhűtést is lehet hozzá kérni.

 

Mivel egy ilyen vékony és kicsi gépet még egy macska is könnyen felboríthat, ezért a talpát majd 3 kilogramm tömör gránitból készítették. A Tikiről még az NVIDIA termékmenedzsmenttel foglalkozó alelnöke is ódákat zengett. Az egyedi festéssel is kérhető Tiki az összeállított konfigurációtól függően 1900 és 5000 dolláros ár között szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.