Hirdetés

Szuperolcsó vízálló Kodak kamera



|

Két órát bírja víz alatt a Kodak Playfull Waterproof.

Hirdetés

A Kodak nem áll túl fényesen a részvénypiacon, de azért még akadnak érdekes termékei. Most a Playfull termékvonalat egészítették ki egy igen olcsó, de strapabíró kamerával.

 

A Kodak Playfull Waterproof a gyártó könnyed kamerasorozatának legújabb, vízálló tagja, mely 85 grammot nyom, mintegy kártyalap méretű, vastagsága pedig 1,25 centiméter. Három méter mélységig bírja a használatot, legfeljebb két órán keresztül, emellett porálló és ütésálló is, azaz kibírja, ha mintegy 1,5 méter magasságból leejtik. Automatikus fehéregyensúly szabályozója alkalmazkodik a poros környezethez és egy alap képstabilizátort (digitális) is kapott a készülék. A beépített színes 2 hüvelykes, 112 ezer képpontból álló LCD kijelzőn nézhetjük vissza a felvételeket és effektusokkal is feldobhatjuk őket. Az automata fókuszos objektív nem képes zoomra, mögötte egy 1/4 hüvelykes CMOS érzékelő teljesít szolgálatot. MPEG-4 felvételeket - AAC-LC hanggal - és JPEG képeket rögzít a Waterproof. Ugyan meg kell elégednünk a 720p felbontású video-anyagokkal, cserébe viszont ezeket extrém körülmények között is leforgathatjuk.

Nem hiányozhat természetesen a megosztás lehetősége sem. A Waterproof menüjéből nem csak e-mail címet hanem a Facebook, KODAK Gallery, FLICKR, YouTube, Twitter, Orkut, Yandex szolgáltatásokat adhatjuk meg célként. Természetesen a PC-hez csatlakozás (USB) vagy a memóriakártya behelyezése után kerülnek továbbításra a felvételek a Kodak Share alkalmazás közreműködésével. A mindössze 18 MB belső memóriával rendelkező, készülékért mindössze 100 dollárt kell majd fizetnünk memóriakártya nélkül, várhatóan még az ősz folyamán a tengerentúli boltokba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.