Hirdetés

Takarékos merevlemezek



|

Kb. 40 százalékos fogyasztáscsökkenést ért el az egyik gyártó.

Hirdetés

A Western Digital bejelentette új merevlemezsorozatát, mely a Green Power nevet viseli és minden szegmensben elérhető lesz. A Green Power merevlemezek alacsony energiafelhasználása révén évente körülbelül mintegy 1500 forintot spórolhatunk meg. Az új merevlemezsorozat energiafelhasználásában bekövetkezett 40%-os csökkenésnek köszönhetően évente körülbelül 49 kilogrammal kevesebb széndioxid kerül a légkörbe, ami körülbelül annyi, mintha egy autót két hétig egyáltalán nem használnánk (az átlagos évi kibocsátási adatokat figyelembe véve).

 

 

wd_caviargp_k.jpg

 

 

Az alacsonyabb energiafelhasználásért az IntelliPower techológia a felelős, mely 5400-7200 fordulat/perc között változtatja a fordulatszámot, továbbá optimalizálja az adatátviteli sebességet és a gyorsítótár használatát.

 

Az új Western Digital Caviar GP, Caviar AV-GP és Caviar RE-GP merevlemezek tárkapacitása 320 gigabájt - 1 terabájt között várható, azonban az asztali gépekbe szánt típusokra még októberig várnunk kell, a külső merevlemezek szállítása viszont már a hónap végén megkezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.