Hirdetés

TallyGenicom 8108N: olcsón monokróm



|

Kedvező ára, hálózati képességei és jó monokróm költségei miatt érdekes a TallyGenicom 8108N színes lézernyomtató.

Hirdetés

 

tallygenicom8108n_.jpg

 

 

Négy különálló festékezőt és teljes élettartamú fényhengert valamint fixálót alkalmaz a 8108N színes lézernyomtató. A hátsó ajtót kinyitva szüntethető meg egy esetleges papírelakadás is (a teszt során nem fordult elő), ami kissé megnöveli a helyigényt.

 

 

toners_.jpg

 


tallygenicom8108nsebesseg.png
Fekete fehérben meggyőzően jó teljesítményt nyújt a 8180N és a nyolc színes oldal is több az átlagosnál. Méréseink szerint hideg állapotból 45, üzemi állapotból 19 másodperc alatt készíti el az első tesztoldalt, azaz ugyan gyors, de a bemelegedéshez időt igényel. A nyomtatminőség lézer viszonylatban jó, nem tapasztalunk csíkosodást és az árnyalatképzés is elég igényes, alkalmi fotók készítését is lehetővé teszi. ICM korrekció segíti a jobb szín visszaadást. Praktikus, hogy ha kifogynak a színes kellékanyagok, akkor is lehetséges fekete oldalak nyomtatása.

 


Monokróm üzemben nagyon kedvező költségeket biztosít a 8108N a nagy kapacitású tonerkazetta változatokkal, a színes költségek már nem ennyire kedvezőek. Lényeges, hogy a gyártó a készülék élettartamát 5 évben vagy 48 000 oldalban határozza meg, ami a fényhenger és a fixáló egység hivatalos élettartamából ered, ezért e felett üzemeltetni nem gazdaságos, akár újat venni is jobban megéri, mint felújítani.

 

consumables_.jpg

 


Hálózaton képes szolgáltatásait megosztani a készülék, nyomon követhető a kellékanyag készlet és a munkák alakulása is. Üzemzavar esetén kérhetünk e-mail értesítést, akár külön a kellékanyag beszállítónak és a rendszergazdának. A Windowsos meghajtóprogram beállítópaneljein részletes beállítási lehetőségeket kapunk. Ezek a hálózati szolgáltatások és ilyen masszív felépítés ebben az árkategóriában általában nem elérhetők, mindenképpen versenyelőnyt jelentenek a piacon.


Olyan (munka)helyekre a legalkalmasabb a 8108N, ahol közepes hosszúságú, nagyrészt fekete fehér dokumentumokat nyomtatnak, sebességben és költségekben is ekkor teljesít igazán jól. Olcsón juthatunk vele belépő szinten terhelhető hálózati nyomtatóhoz.

 

 

Névjegy

 

Termék: TallyGenicom 8108N

Forgalmazó: Kvint-R Kft.

Ár: 42 000 Ft

Web: katt ide

 

 


Adatok

 

  • USB 2.0 és Ethernet csatlakozás
  • Percenként 31 monokróm vagy 8 színes A/4 oldal
  • Legfeljebb 1200×6000 dpi felbontás
  • GDI emuláció, havi 1000 oldalas átlagos terhelhetőség
  • 20 000 oldalas havi csúcsterhelés (egyszeri)
  • 500 lapos papírtálca alapkiépítésben, opcionális második papírtálca
  • 6,14 Ft monokróm és 41,3 Ft színes (CMYK) oldalköltség
  • Két év garancia

 

 

 

Értékelés

 

TallyGenicom 8108N

Előny: Jó monokróm lapköltség és nyomtatási sebesség, alapkiépítésben hálózatra köthető

Hátrány: Hangos működés készenléti állapotban, nincs automatikus duplex opció

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.