Hirdetés

Támadnak a hangyák!



|

Az evolúció új csodája a szinte elpusztíthatatlan kábel-evő hangya.

Hirdetés

Houston környékén felfedeztek egy új hangyafajt, amely úgy tűnik kivételesen kedveli a számítógépeket. Persze nem a legújabb játékokra buknak, és az internetes hírek sem mozgatják a lelkes kis apróságokat. Sokkal inkább a kábelek, amiket örömmel rágnak szét.

 

hangya.jpg

 

 

Ellentétben a többi hangyafajjal, amelyek rendezetten vonulnak a táplálék irányába majd onnan vissza a bolyba, ezek a hangyák a jól bevált „ki merre lát" taktikát alkalmazzák. A Rasberry nevet az első rovarirtó szakemberről kapták, aki megküzdött a kis bestiákkal (képünkön).

 

Az új faj egyedei immunisak a hagyományos hangyairtó szerekre, megtámadják akár az embert is, és a bolyokban több királynő is található, jelentősen megnehezítve ezzel kiirtásukat. Egyelőre csak Houston és környékén találtak ilyen fajta hangyákat, így reménykedhetünk benne, hogy mire elérik hazánkat - ha elérik egyáltalán - az amerikai bogárvadászok már kifejlesztenek valami ellenszert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.