Hirdetés

Tarolnak a Microsoft Surface gépei



|

A J.D. Power felmérése szerint a fogyasztók nagyon elégedettek a Microsoft hibridjeivel.

Hirdetés

A J.D. Power amerikai piacot vizsgáló felmérése szerint a fogyasztók megszerették a hibrid táblagépeket, amelyek laptopként is használhatóak. 

Hirdetés

Olyannyira, hogy ezekkel elégedettebbek, mint a nem hibrid eszközökkel. És olyannyira, hogy most már a pontszámokban is megmutatkozik a Microsoft munkájának a gyümölcse. 

A Microsoft hibrid gépei 829 pontos elégedettségi mutatót értek el, ami mindössze egy ponttal marad alatta az Apple értékelésének. 

Mindez óriási elismerés a redmondiaknak, illetve a Surface Pro 4 és a Surface Book hibrideknek is. Azt is mutatja, hogy a szoftver és a hardver ilyen jellegű összekötése kifizetődő. 

Meg kell jegyezni, hogy bár az Apple és a Surface eszközök értékelése közel azonos, nem ugyanarra lehet őket használni. A Windows 10 teljes értékű asztali lehetőségeket garantál, vagyis a videoszerkesztők, az audioszerkesztők, programozóeszközök vagy éppen játékok futtatása is megoldott, hibrid és hordozható köntösben. Az iPadek eközben rengeteg appot kínálnak, de egy asztali Windows 10 sokoldalúságához nem érnek fel. 

Nem mindenkinek kell persze ekkora erő egy táblagépbe, de jó tudni, hogy ha mégis szükség van rá, akkor pont annyira örömteli az ilyen eszközök használata, mint egy egyszerűbb és jól bevált táblagépé. 

A trendek alapján jól látszik, hogy a gyártók tetszését is elnyerte a Microsoft elképzelése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.