Hirdetés

Technológiát vált a Canon



|

Az új PIXMA MX7600 PgR technológiával ad lézerszínvonalú kontrasztot és jó fotókat.

Hirdetés

A január 24-én bejelentett Canon a PIXMA MX7600 az első olyan multifunkciós tintasugaras nyomtató, amely az új PgR (pigmentreakciós) technológiát használja. Az alapvetően tintaugaras módszerre épülő PgR technológiának köszönhetően a Canon PIXMA MX7600 kontrasztosabban nyomtat normál papírra, így lézernyomtatókhoz méltó szöveget, éles, eleven grafikákat állíthat elő. Fényképnyomtatásban ugyanakkor jóval túllép a színes lézernyomtatók legtöbbjén.

 

 

pixmamx7600_.jpg

 


Más gyártók is alkalmaznak pigment alapú tintákat tintasugaras készülékeikben, a Canon PgR rendszere ezt egészíti ki. A nyomtató színtelen tintával vonja be a papírt, mielőtt az a nyomtatófejhez ér. A Canon Lucia pigment festékei a színtelen tintához tapadnak, ezáltal teltebbek és tisztábbak a színek, és a tinta jobban rögzül. A tintasugaras nyomatokkal előforduló feltekeredést, elmosódást és átütést jórészt megszünteti a tinták kémiai összekapcsolódása. Az eljárás kontrasztos nyomtatást eredményez, amely a nedvességtől és a szövegkiemelő használatától sem mosódik el.


A költségek nem magasabbak más megoldásokénál, a megtakarítást az jelenti, hogy egy eszközzel lefedhető egy kisvállalkozás akár teljes nyomtatási igénye és minden feladattípust olcsó normál papírra készíthető el vele.

 

Az otthoni-, valamint a kis- és közepes méretű irodák számára kifejlesztett Canon PIXMA MX7600 a kontrasztos multifunkciós eszköz, nagy sebességű másolásra, lapolvasásra és faxolásra is használható. Nyomtatási sebessége legfeljebb 28 lap percenként (színesben 23), két papíradagolóval és lapfordítóval (duplex) rendelkezik. Felszerelték automata duplex lapadagolóval is. Ethernet hálózatba kapcsolható a készülék.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.