Hirdetés

Tegra 4 dübörög a HP smartbookjában



|

Táblagépként is használható a dupla akkus, Android 4.2-es eszköz.

Hirdetés

Csütörtökön a HP végre elérhetővé tette az egyesült államokbeli fogyasztók számára a SlateBook X2 smartbookját, amely az ASUS egyes Transformer termékeihez hasonlóan egy táblagépből, továbbá egy külön akkuval rendelkező, billentyűzetes dokkolóegységből áll. A termék ajánlott fogyasztói ára 479 dollár (nagyjából 107 ezer forint), az esetleges európai forgalmazása egyelőre tisztázatlan.


Az Android 4.2 operációs rendszert futtató eszköz nem nevezhető túlárazottnak: a 10,1 colos érintőkijelzője 1920×1200 pixeles, az NVIDIA Tegra 4 lapkakészletében négymagos és 1,8 GHz-es processzor dolgozik, memóriából 2 GB került bele, a beépített eMMC háttértára pedig 16 GB kapacitású. Utóbbi nem túlságosan sok, viszont microSD foglalat van a SlateBook X2-ben, továbbá dokkolót használva a HDMI mellett egy teljes méretű USB 2.0 kapu is a vásárlók rendelkezésére áll.


További említésre méltó specifikációk: kombó fejhallgató / mikrofon aljzat, saját mikrofonnal rendelkező „TrueVision HD” előlapi kamera, hátlapon „full HD”-s képalkotó egység, DTS Sound+ hangzásjavítás, 2× 2 cellás akku (mindkettő 25 wattórás), maximum 12,5 óra üzemidő, Bluetooth, Wi-Fi 802.11n. A smartbook összeszerelve 258 × 194 × 20,6 mm méretű és 1,26 kilogrammot nyom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.