Hirdetés

Teljes HD házimozi vetítő



|

Házimozi maximumot nyújt a BenQ W9000 HD projektor, mely teljes, 1080p felbontásban dolgozik.

Hirdetés

A BenQ tovább bővíti a kifejezetten csúcs-házimozira szánt HD-projektorok kínálatát a BenQ W9000 készülékkel, mely natív 1920 x 1080 felbontást biztosít. A megjelenítés DLP lapka alapú, egyetlen osztatlan chip biztosítja a teljes képfelületet. Nyolc szegmensre osztott színtárcsa biztosítja a vibrálásmentes megjelenítést és színvisszaadást. 8500:1 kontraszt arányt ígér a gyártó a BenQ saját SenseyeTM technológiájával, azaz speciális folyamatos elektromos IRIS technológiájával. A lencse teljesen motorizált, legyen szó zoomról, fókuszról vagy torzítás korrekcióról. A ventillátorzajt 23 dB-ben adja meg a gyártó. A W9000 a HDMI-csatolófelülettel társított, és természetesen zökkenőmentesen működik olyan eszközökkel, mint HD DVD lejátszó, Blu-ray lejátszók és játékkonzolok.

 

benqw9000.jpg
Az öt darab előbeállítási mód mellett a W9000 sokkal személyre szabottabb funkciókat kínál az ISFccc (Imaging Science Foundation Certified Calibration Configuration) funkció segítségével, amely egy pár kalibrációs beállítást, az ISF Day és ISF Night párosítást kínálja a legjobb képminőség eléréséhez a különböző megvilágítás mellett. A beállításokat a telepítés során konfigurálták és zárolták, és az aktiváláshoz ISF-jóváhagyott forgalmazó szükséges (ez hivatott biztosítani a megfelelő üzembehelyezést és vetítési környezetet).
Különlegesség, hogy a W9000 kompatibilis a Panamorph lencsével, amely a 16:9-es projektorokat teljes 2.35:1 képarányra konvertálja, és a felbontást és a fényerőt 33%-al és 20%-al javítja. A Panamorph lencse kiküszöböli a szélesvásznú filmek esetén fellépő fekete sávot, és a filmek 70%-nál használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.