Hirdetés

Xerox Phaser 3010



|

Az abszolút minimális igényeket célozza az igen olcsó készülék, jó lapköltséggel.

Hirdetés

Új, saját fejlesztésű (Fuji-Xerox gyártmányú) termék a Phaser 3010, mely pozicionálását tekintve szakít a hagyományokkal. Az egyfunkciós kis monokróm nyomtatót kifejezetten azok számára az egyéni felhasználók vagy mikrovállalkozások számára fejlesztették ki, akik kis, vagy egyenesen minimális volumenű nyomtatási igényeiket szeretnék gazdaságosan kielégíteni.

 


A Phaser 3010 egy Hi-Q lednyomtató, a továbbfejlesztett LED megvilágítással dolgozó készülék 1200 dpi felbontással, lézernyomtató szintű minőségben dolgozik. (Kontrasztban némileg elmarad a legtöbb lézernyomtatótól, a feketék kevésbé teltek.) A 20 lap/perc sebességet korrekt módon teljesíti, gyorsabban készítette el a 10 oldalas próbanyomatot, mint a legtöbb drágább készülék ebben a  sebességosztályban. Kifejezetten belépő igényszintre fejlesztették ki, minimális helyigénnyel (358×197×208 mm) és kis, 150 lapos papírkapacitással.


Havi 500 oldalas terhelésre vonatkoztatva a Xerox 36 hónap alatt 124 ezer forint üzemeltetési költséget adott meg a készülékhez (ez a nyomtatót és a toner árát tartalmazza, az energia költségeket nem), ami ebben a kategóriában alacsonynak tekinthető. A Phaser 3010-ben ugyanis csak a tonert kell cserélni életciklusa során, a dob egységet nem lehet, ezért élettartama csupán 30 000 oldal.

(Megjegyzendő, hogy a kis lézernyomtatók felhasználói ezt általában nem is használják ki.) 1000 és 2300 oldalas kapacitású kellékanyag változatok is elérhetők a készülékhez, így a felhasználók dönthetnek, hogy alacsonyabb költséggel, vagy kisebb egyszeri kiadással folytatják a nyomtató használatát. A nagyobb kapacitású kellékanyaggal az oldalköltség mintegy 6,8 Ft-ra tehető.


A minimális igényekhez kifejezetten ideális a Phaser 3010, ha monokróm irodai jellegű nyomtatásról van szó, igen jó ár-érték aránya miatt kifejezetten ajánljuk.


Adatok


– Hi-Q lednyomtató, USB csatlakozás, 20 lap/perc sebesség, 1200×1200 dpi felbontás, 30 000 oldal élettartam, gazdagép alapú nyomtatónyelv, 64 MB memória, Mac és Windows meghajtóprogramok

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.