Hirdetés

The Dude 2.2



|

Helyi hálózatunk feltérképezésére és felügyeletére alkalmas ez a rengeteget tudó alkalmazás.

Hirdetés

A kicsit furcsa nevű The Dude (körülbelül A haver) alkalmazásra otthon valószínűleg nem lesz szükségünk, de egy szerteágazó hálózati struktúra megléte esetén igen hasznos szolgáltatásokat nyújt. Legérdekesebb és leglátványosabb képessége az, hogy interaktív „térképet” rajzol hálózati kapcsolatainkról. Ennek segítéségével sokkal jobban áttekinthető a hálózat felépítése, ráadásul a hálózat tagjaihoz kapcsolódó alapműveletek (például ping) is kezdeményezhetők a program segítségével. A Dude indításakor automatikusan végigellenőrzi a hálózatot, és megrajzolja annak térképét; ez az ábra szabadon módosítható és akár el is menthető. Hozzáadhatunk új hálózati elemeket, megváltoztathatjuk ikonjaikat, megjegyzéseket fűzhetünk hozzájuk, sőt akár a beépített rajzeszközök segítségével vonalakkal is összeköthetjük az összetartozó eszközöket. Hálózati diagnosztikában is segítséget nyújt, az egyszerű pingeléstől kezdve az útvonalkövetésig. Képes folyamatos naplózásra és nyitott kapuk ellenőrzésére is.

 

the_dude.jpg

 

Adatok

  • Hálózati kapcsolatok automatikus feltérképezése
  • Hálózati diagnosztikai funkciók
  • Módosítható ikonok és rajzeszközök használata

  • Vista alatti működés

  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: rengeteg funkció

Hátrány: csak haladó felhasználóknak

Teljesítmény: 80

Szolgáltatás: 95

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.