Hirdetés

Thermaltake: karácsonyi játékos konfiguráció



|

A lélegzetelállító Level 10-es ház mellé ajándék egér, billentyűzet és fejhallgató jár.

Hirdetés

A Thermaltake reméli, hogy mindenki jó volt az idei évben: december 23-tól 27-ig ugyanis limitált ideig árusítják az úgynevezett Thermaltake Ultimate Gamer Kitet, amely egy speciális csomag, külön játékosoknak.

 

A Level 10 az egyik leglélegzetelállítóbb ház a világon, a moduláris tornyot a Thermaltake a BMW-vel közösen fejlesztette. Az alumínium házban hat darab cserélhető 3,5 hüvelykes meghajtó-tálca van (2,5 hüvelykes eszközökhöz is jó), illetve három 5,25 hüvelykes tálca. A négy hűtőventilátor mellé a vízhűtésre is felkészítették a házat.

 

A Level 10 mellé jár a Tt eSports Black játékegere is, amely egy 4000 dpi-s szenzort használ, érzékenysége pedig menet közben is állítható. Az egér talpa teflon bevonatot kapott, az USB-s csatlakozója pedig aranyozatottat.

 

 

Szintén ajándék a Shock fejhallgatója, amely sztereó hangzást biztosít, illetve megtalálható a csomagban a Tt eSports Challenger Pro nevű gamer billentyűzet is, amely piros háttérvilágítást kapott. A 8 cserélhető gombbal rendelkező billentyűzet támogatja a makrókat, profilváltásokat, 64 KB memóriája van, és egy apró hűtőventilátor is került rá.

 

A Thermaltake csomag ára normál esetben 1060 dollár lenne, a gyártó most azonban az összes fenti eszközt, egy csomagban, 800 dollárért kínálja (számos webáruházban is), ingyenes kiszállítást is ígérve. Bővebb információ és további képek a gyártó weboldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.