Hirdetés

Thermaltake Level 10 GT: frissült az extravagáns ház



|

Két év után még mindig lélegzetelállító a BMW-vel közösen fejlesztett moduláris torony.

Hirdetés

A Thermaltake Level 10 egy olyan PC-ház, amelyet a gyártó a BMW-vel közösen fejlesztett, és moduláris kialakítású. A lélegzetelállító torony két év után frissült, és még mindig lenyűgöző: érkezik a Level 10 GT, amely 584 x 282 x 590 milliméteres, és 17,7 kilogramm.

 

Bár elődjéhez hasonlóan moduláris, kevésbé "darabos" kialakítást kapott. Öt darab EasySwap Pitstop eltávolítható meghajtótálca, négy 5,25 hüvelykes hely, egy úgynevezett Smart-lock Security System oldalpanel és két I/O-panel áll a rendelkezésünkre. Utóbbi két darab USB 3.0-ás, négy USB 2.0-ás, egy eSATA, egy HD audio portot, továbbá egy headset-tartót kínál oldalt.

 

A hűtésről három darab, egyenként 200 milliméteres Colorshift ventilátor gondoskodik elöl, oldalt és felül, 600 és 800 RPM között. Hátulra egy 140 milliméteres légkavaró jutott, amely percenként 1000-et fordul. Bővebb információ és bemutató a Level 10 GT weboldalán.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.