Hirdetés

Titkosítás, biztonságos levelezés USB tokennel



|

Nem usanka, Shipka kell, hogy meg (rá) ne fázz!

Hirdetés

Számos módszerrel próbálkozunk, hogy megőrizzük adataink sértetlenségét, biztonságát. Azonosítási és védelmi célokra a mindennapokban legáltalánosabb a PIN kód és a jelszó használata, de ez édeskevés, különösen ha nem ügyelünk a megfelelő jelszóra és a rendszeres cserére. Igazán biztonságban akkor érezhetjük magunkat, ha hardveres eszközzel is erősítjük védelmi vonalainkat.

 

 

Sok ilyen kütyü kapható, kisebb-nagyobb tudással, katonai szintű minősítésekkel vagy épp anélkül. Frissen tesztelte a Computerworld.hu egy feltörekvő új cég USB tokenjét, ami gyakorlatilag egy olyan USB kulcs, ami nem csak háttértárként, de intelligens kulcsként is működik. A teljes mértékben orosz fejlesztésű token alapvetően a titkosításokkal és hitelesítésekkel kapcsolatos teendőket támogatja. Ennek megfelelően képes fájltitkosítások kezelésére, az operációs rendszerbe történő bejelentkezések menedzselésére, a különféle Windows-os és webes alkalmazásokhoz tartozó hitelesítő adatok tárolására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.